Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Националният ни селекционер Любослав Пенев избра Барса за клуба, в който да тренира сина му. БЛИЦ разбра, че роденият през 2005 година Никълъс се е присъединил към футболната академия Барса БГ, водена от бившите футболисти на ЦСКА Йордан Христов и Светлин Мирчев. Всеотдайните в работата си специалисти за по-малко от година успяха да изградят шампионски отбор, който вече ражда таланти и печели трофеи.

С огромно желание в Барса БГ тренира и наследникът на Любо Пенев. Никълъс е един от най-малките в академията. 7-годишният талант демонстрирал страхотна бързина за възрастта си и много бързо усвоявал различните финтове, които Христов и Мирчев му показвали.

Любо Пенев бил изключително доволен от факта, че Никълъс тренирал усилено и вече е поел по неговите стъпки. Националният ни селекционер се надявал един ден синът му да задмине неговите успехи. Пенев се грижел много за малкия, всеки ден го водел на тренировките в комплекс "Царско село", понякога го прибирала и баба му.

"Много е добър. Днес дори вкара хеттрик в двустранната игра, която организирахме. Вижда се, че Никълъс има заложен талант. В Барса БГ се стараем да го усъвършенстваме и да му помогнем да стане голям футболист", коментира пред БЛИЦ треньорът Светлин Мирчев.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ