Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Волейболните фенове се обединиха още повече след вчерашните събития в Правец и организираха протест за утре. Запалянковците ще окупират Спортната палата в 12 часа, като булевард "Васил Левски" се очаква да бъде блокиран, съобщиха организаторите за БЛИЦ.

Лозунгът на протеста: "Не е нужно да спим и да продължаваме да си затваряме очите, сега му е времето! ДАНЧО ЛАЗАРОВ - ВЪН!!!! Както и всеки от управителния съвет, който работи за собствени интереси...!!!!!!!!

Феновете са обединени в една от множеството групи във "Фейсбук", която се обяви в защита на вече бившия национален селекционер Радостин Стойчев и срещу стила и методите на управление на волейболната ни федерация. Членовете на "Против уволнението на Радостин Стойчев" в социалната мрежа вече надхвърлят 15 000.

Поддръжниците на треньора и волейболните ни национали предупреждават инж. Данчо Лазаров, че войната срещу него ще става все по-сериозна, докато той най-после не си подаде оставката.

Феновете са твърдо зад вече бившия треньор на националния ни тим, както и зад целия представителен отбор, който успя да се класира за Олимпиадата в Лондон, започваща след броени седмици.

На Общото събрание на федерацията вчера в Правец оставката на Стойчев официално беше приета. Още преди дни спецът и Матей Казийски обявиха оттеглянето си от националния отбор. На общото събрание в Правец един от вицепрезидентите на федерацията съобщи, че новият селекционер е Мартин Стоев. Няколко часа след това обаче президентът инж. Данчо Лазаров излезе и каза друго – няма нов треньор, той ще бъде избран в понеделник измежду Стоев, Камило Плачи и Пламен Константинов.



БЛИЦ публикува без редакторска намеса част от коментарите в групата "Против уволнението на Радостин Стойчев":

* НЕГОДНИЦИИИИИИИИИ! Отиваме на протест! В събота в 12 часа пред сградата на Министерстовото на спорта! Всички да бъдем с фланелки на България и баджове "Негодници"

* Силно се надявам, че ще се съберем много хора!

* НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ, ДОРИ КОГАТО НЕЩАТА ИЗГЛЕЖДАТ БЕЗНАДЕЖДНИ, ТЕ ОЩЕ СА ЖИВИ! СЪБРАХМЕ 15 000 ДУШИ И РАСТЕМ, НЕКА СМАЧКАМЕ ТЕЗИ ГНИДИ. ТЕ СА ВРЕДНИ!!! ПРОСТО ДА БЪДЕМ ПОСТОЯННИ ДОКРАЙ И ДА ТЪРСИМ РАЗБИРАНЕ И ОТ НАЙ-ЗАБЛУДЕНАТА, НО ДОБРА ДУША. Извинявам се за главните букви...

* Ако бяхме под турско и Данчо&Сие бяха чорбаджиите, а Радо беше Ботев, който преминава Дунава с малка чета, за да помогне на България в борбата за Освобожднение, ПАК ЛИ НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПОСРЕЩНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ БРЯГ? ПАК ЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ ОСВОБОДИ И САМО ЩЕ ОПЛАКВАМЕ ГЕРОИТЕ СИ?

lazaroff.jpg