Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Данчо Лазаров пристигна в хотела на Валентин Златев в Правец, където ще се проведе Общото събрание на волейболната федерация. Инженерът се появи на мястото малко преди 11 часа, като беше придружаван от няколко човека охрана, които усърдно бдяха за спокойствието му.

"Общото събрание трябва да гласува дали да бъдат допуснати журналисти вътре в залата", обяви при пристигането си Лазаров.

"Не знам дали ще бъдете вътре по време на работата ни. Аз не ги решавам тези неща. Ние сме максимално прозрачни. Няма практика да бъдат допускани журналисти, но сега ще решим какво ще стане", каза шефът на волейболната федерация.

Близо час преди Лазаров в Правец пристигнаха и вече бившият национален селекционер Радостин Стойчев заедно с Матей Казийски.

"Той е поканен, но сега ще гласуваме дали да влезе в залата", каза инженерът.

Очаква се Радостин Стойчев официално да си подаде оставката, както и да бъде изслушан по спортно-технически въпроси. Известно е, че спецът и Матей Казийски обявиха оттеглянето си от националния отбор на България, след като искането им не беше изпълнено - инж. Данчо Лазаров да си подаде оставката.

На мястото на Радо Стойчев се очаква да бъде утвърден Мартин Стоев.

Пред хотела в Правец има няколко привърженици на волейбола, които симпатизират на Стойчев и Казийски. Феновете искат да покажат подкрепата си към двамата и също настояват за оставката на Лазаров. Охранителите на хотела обаче спряха привържениците и не ги допуснаха вътре.