Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Вицепрезидентът на БФ Волейбол и президент на ВК Марек Юнион Ивкони Ивайло Константинов подаде оставка от постовете, които заема във волейболната ни централа. Това се случва ден, след като Радостин Стойчев и Матей Казийски напуснаха националния отбор на България.

Ето пълния текст на съобщението, изпратено до медиите от БФ Волейбол:

Днес, 12 юни 2012 г., Ивайло Константинов, Вицепрезидент на Българска Федерация Волейбол и член на Управителния съвет, подаде във Федерацията заявление, адресирано до Общото събрание, с което декларира желанието си да бъде освободен от постовете, които заема.
Ето и пълния текст:

ДО: ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА БФВ
З А Я В Л Е Н И Е
От
Ивайло Любенов Константинов,
Вицепрезидент и член на УС на БФВ

Уважаеми дами и господа членове на Общото събрание на БФВ,
Моля да бъда освободен от заеманите от мен постове - Вицепрезидент и член на УС на БФВ поради възникналата скандална ситуация между ръководството на БФВ и екипа на бившия национален селекционер Радостин Стойчев (чиито гарант бях аз) и някои от националните състезатели, довела до недоверие в ръководството на БФВ.

Решението ми е породено и от факта, че е против принципите ми, администрацията да бъде пречка за максимално добрата изява на всеки спортист или отбор (визирам декларацията на Матей Казийски, че напуска националния отбор, заради ръководството на БФВ).

Като се надявам на правилно разбиране на мотивите на моята оставка, оставам с най-добри чувства към волейбола и декларирам готовност за помощ и съпричастност винаги когато това е по силите и възможностите ми.
С пожелания за здраве и бъдещи успехи на БФВ.

Ивайло Константинов
София,
12.06.2012 г.