Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!
 
Фенове на волейбола атакуваха хотела на националите ни в Студентски град. Над 50 привърженици показаха своята съпричастност към селекционера Радостин Стойчев и Матей Казийски. Двамата обявиха на пресконференция по-рано днес, че напускат, след като инж. Данчо Лазаров не уважи искането им и не си подаде оставката.

Оттеглянето на Стойчев и Казийски очевидно настройва още повече феновете срещу инженера - бъдещето, на който ще стане ясно на предстоящото в четвъртък в Правец общо събрание на федерацията.

Тази вечер недоволните привърженици обсадиха хотела на националите и скандираха имената на треньора и звездата. Лазаров пък отнесе множество обиди. Именно лошото му управление беше посочено като главна причина за напускането на Стойчев и Казийски.

Утре волейболните национали пътуват за Аржентина за мачовете си от втория турнир от груповата фаза на Световната лига, където ще имат за съперници домакините, Германия и Португалия. Не само Казийски, а и други от титулярите няма да тръгнат с отбора, който се очаква да бъде воден от помощниците на Стойчев - Найден Найденов и Георги Петров.

Из кулоарите на родния волейбол все по-упорито се говори, че начело на България отново ще застане Мартин Стоев.