Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Радостин Стойчев е променил решението си и ще води националния отбор на Олимпиадата в Лондон, научи БЛИЦ. Селекционерът бе твърдо решил да подаде оставка и е отишъл с молба при министър-председателя Бойко Борисов. Премиерът обаче е настоял пред Радо в името на България и националния ни волейболен тим да отстъпи. Стойчев си е тръгнал от министерството разколебан и е поискал няколко часа за размисъл. Преди около половин час той е позвънил на близки и признал, че още е раздвоен, но ще остане. Точно в 17,30 часа треньорът и асът на отбора Матей Казийски ще дадат пресконференция в зала "Арена Армеец".

Според наши източници Стойчев ще обяви, че продължава да държи на думата си и настоява цялата волейболна федерация начело с Данчо Лазаров да подаде оставка. Но заради ангажимента, който е поел, прави най-големия компромис в живота си. Което означава, че Стойчев ще води нашите в Лондон, след което договорът му с националния изтича.

Пак според наши информатори Стойчев може да не пътува за Аржентина утре, където ще се проведе вторият турнир от Световната волейболна лига. Въпреки това обаче той ще остане на поста си за Игрите в британската столица.