Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Премиерът на България Бойко Борисов извика на среща в кабинета си Радостин Стойчев, Матей Казийски и Цветан Соколов. Както е известно, селекционерът на волейболния ни национален отбор постави ултиматум за оставка на президента на федерацията инж. Данчо Лазаров. Ако шефът не си тръгне, Стойчев е категоричен, че напуска. Това може да стане още днес. Премиерът Борисов иска да разбере лично от селекционера и водещите волейболисти по какъв начин смятат да действат и дали не може да се стигне до компромисен вариант.

България се класира за Олимпиадата в Лондон, след като спечели квалификацията в София през уикенда. По-рано днес членът на Управителния съвет на федерацията Любо Ганев заяви, че Радостин Стойчев трябва да води отбора до края на Олимпиадата, такова решение е било взето на миналото заседание на УС.

Докато тече срещата при премиера ръководното тяло на федерацията също има заседание. При Бойко Борисов се появиха още вицепрезидентът на БФВолейбол Ивайло Константинов, Андрей Жеков, Теодор Салпаров, мениджърът Георги Събчев и помощник треньорът Георги Петров./БЛИЦ