Феновете на ЦСКА от организацията “Офанзива” пуснаха в продажба ретро екип на тима от 1998 година. Фланелката е точно копие на екип, произведен специално от 31-кратните шампиони за благотворителен мач между отбора на ЦСКА и фенове на тима по случай 50-годишнината на клуба. Екипът е с номер 12 на гърба, с което привържениците искат да покажат, че са 12-ия играч на "армейците". Цената на фланелката е 30 лева за членовете на фенорганизацията "Офанзива" и 36 лева за всички останали привърженици на "червените".

_________2.jpg

Ето и пълният текст на обявата на феновете:

Армейци,

Първата ретро фланелка на ЦСКА София вече е факт. Дълго време обмисляхме точно кой екип да използваме и решихме да пуснем един ценен и мил за по- младото поколение символ. Мнозина от нас, никога няма да забравят едни от първите си големи мачове със Сервет, Атлетико Мадрид и Нюкасъл. Тениската, на която се спряхме е от емблематичен за нас мач между фенове и футболисти, по време на празненствата по случай 50 годишнината на нашия любим клуб.

Тениските са в ограничена бройка, така че побързайте и изпращайте вашите заявки на имейл [email protected] и на акаунт Артикули във форума на Офанзива.

Напомняме, че членската карта позволява на притежателя си да използва специални
отстъпки при закупуването на артикули и му дава право да се сдобие с материали, които са в ограничена бройка.

_________________________.jpg

Можете да поръчате тениската с лично съобщение до потребителя "Артикули" и имейл [email protected], което включва следните данни:
Име:
Адрес:
Телефон за връзка:
Поръчка:

Забележка: Артикулите ще бъдат изпращани по куриер всеки петък за сметка на получателя с наложен платеж!