Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Изключително грозни сцени са се разиграли на юношеския мач между Локомотив (София) и Спортист (Своге), който беше прекратен малко преди изтичането на редовното време при резултат 4:3 за "железничарите". Присъстващи на двубоя разказаха пред БЛИЦ, че не само треньорът на тима от "Надежда" Никола Димитров е пострадал. Оказа се, че към съдията Адриян Петров са били отправяни смъртни заплахи. И то от президент на футболен клуб.

Босът на Спортист (Своге) Христо Димитров бил на мача от Елитната юношеска група до 19 години и след като резултатът станал 4:3 за Локо (Сф) той се нахвърлил върху рефера.

"Ще те убия, ако не прекратиш срещата!", крещял футболният президент към младия рефер, който е син на треньора и бивши футболист на "Левски" Петър Петров-Чори.

Христо Димитров бил на мача с трима едри мъжаги, които също нахлули на терена и проснали страничния съдия на земята. Грозната гледка се разиграла пред очите на младите футболисти.

Най-уплашени били съдиите, които се принудили да прекратят срещата, явно сериозно притеснени от заплахите на боса на Спортист и придружаващите го неизвестни лица.

Източниците на БЛИЦ информираха, че скандалът тепърва ще се разраства. От новосформирания съдийски синдикат споделиха пред медията ни, че напълно подкрепят реферите. Адриян Петров не оставил нищо покрито и описал всичко в доклада за мача. Очаква се още в понеделник в БФС да има спешна среща по случая.