Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

"С голямо удоволствие идвах в ЦСКА, но сега всичко приключи! Съжалявам, че привържениците на този отбор ще има да страдат още", заяви пред "24 часа" Гриша Ганчев по повод на спряганата сделка за влизането в Борисовата градина. Това стана, след като му беше повдигнато обвинение.

Както е известно, бизнесменът реши да се оттегли от Литекс, а клубът може дори да престане да съществува или да запази само детско-юношеската си школа и да се превърне в сателит на ЦСКА, играейки в долните дивизии. Ганчев беше готов да стане партньор на шефовете на "червените" от фирма "Титан", като придобие част от акциите на клуба от Борисовата градина. Освен това с него на "Армията" се очакваше да пристигне и Христо Стоичков, който да бъде президент на "червените". Вчера БЛИЦ първи ви съобщи ексклузивната новина, че Камата е на път да поеме мексикански клуб.

По-рано днес прокуратурата повдигна две обвинения срещу Гриша Ганчев. Бизнесменът е обвинен за ръководител на организирана престъпна група, създадена с цел да извършва престъпления срещу данъчната система и за закана за убийство. Според събраните до момента доказателства Ганчев е ръководил престъпната структура, за която на 11 май 2012 г. бяха привлечени като участници общо шестима души - сред тях и синът му Данаил Ганчев, който продължава да е в ареста.

Гриша Ганчев е обвинен и за отправена закана за убийство към директора на Националната агенция за приходите Красимир Стефанов. Спрямо бизнесмена е определена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 500 000 лева. Наложена му е и забрана да напуска страната.

Именно заради проблемите си извън футбола Ганчев няма как да се заеме с ЦСКА в този момент.

Гриша Ганчев обвинен за закана за убийство към шефа на данъчните

Гриша Ганчев отправил заплахата за убийство чрез бивш данъчен