Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Българският страж на Твенте Николай Михайлов обяви, че тимът му е имал сили да спечели титлата в Холандия. Пред “Де Телеграаф” той обяви, че е най-стабилният вратар в Ередивизи. Синът на Борислав Михайлов говори и за голяма си страст - бързите коли, заявявайки, че спортното му "Ламборгини" може да вдигне 340 км/час.

“Знам, че съм добър вратар. Не играя силно един мач, а в другия да съм слаб. В сравнение с колегите ми в Аякс, ПСВ Айндховен, АЗ Алкмаар и Фейенорд, аз съм най-стабилният вратар в Еривизи. През този сезон Твенте имаше силите да вземе шампионската титла”, заяви Михайлов.

“Като известен спортист, аз винаги се стремя да изглеждам добре. Това включва и татуировките. Някои от тях са текстове на песни, които обичам – на Пъф Деди примерно. Повечето обаче са посветени на моето семейство. То е много важно за мен и в Холандия страшно много ми липсва”, признава българинът.

“Обичам бързите коли. Любимата ми е “Ламборгини Галярдо”. Като дете мечтаех за подобен автомобил. “Ферари” също имат добри коли, но “Ламборгини” ми пасва по-добре. Автомобилът е в София, но понякога наемам камион, за да ми го докара в Холандия. Тук няма много места, където да го карам и затова ходя на германските аутобани. “Ламборгини Галярдо” е агресивна кола, прилича на състезателен болид. Това не е автомобил за семейни разходки, но върши добра работа да отидеш на кафе или на плажа. Колата може да вдигне 340 км/ч, но аз не съм я карал с повече от 120 км/ч”, допълва вратарят.

“Знам, че в Холандия има негативно отношение към моите сънародници. Местните хора обаче трябва да разберат, че хората от Балканите имат различен манталитет, много по-импулсивни са. Те си мислят, че като дойдат в Холандия веднага ще станат милионери, без да работят усилено. Някои българи в Холандия правят глупости и се замесват в неприятни ситуации, но това правят и местни хора. Не съм съгласен с позицията партия ПВВ. Аз ще се боря за доброто име моята родина и моите сънародници в Холандия”, разкрива Футболист № 1 на България за 2011 г.

“Като дете бях нападател, но един ден реших да застана на вратата. Баща ми никога не ме е притискал да правя това. Дори отначало беше против. Той знаеше, че като дете на известен вратар, аз постоянно ще бъда сравняван с него. Баща ми осъзнаваше, че за мен ще бъде трудно да градя кариера в България и затова решението да заиграя в чужбина беше най-доброто за мен”, признава Николай Михайлов.