Боен призив за победа и пълни трибуни във вечното дерби отправи един от лидерите на "Левски" Владимир Гаджев. Чрез страницата си във "Фейсбук" той прикани "синя" България да подкрепи тима в неделя срещу ЦСКА. Сблъсъкът е от 17:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Най-после победа! В неделя всички, без изключения и оправдания! "Розовите" са си повярвали нещо, нека им покажем, че София е само "синя", призова Гаджев от личната си страница часове след победата с 4:1 над Калиакра.

Гаджев е твърд титуляр срещу "червените" в неделя вечер. Партньорът му в халфовата линия ще бъде Христо Йовов, като треньорите умуват само върху третия в средата на терена. Ще се избира между Даниел Димов и Орлин Старокин, пише още "Стандарт". Второто колебание в състава на "Левски" е свързано с централния нападател. Жуниньо все пак има малко по-големи шансове да излезе срещу ЦСКА в сравнение с Иван Цветков. Иначе по крилата ще атакуват Кристовао Рамос и Тони Калво. След вече сигурното участие на левия бек Нуно Пинто защитата също изглежда бетонирана.