Манчестър Сити използва по максимално добър начин грешната стъпка на градския си съперник Юнайтед и се доближи на три точки от върха, след като победи с 2:0 Уулвърхамптън като гост. Серхио Агуеро откри резултата в 27-ата минута, а Самир Насри вдъхна довърши домакините с гол в 74-ата минута. С победата Сити се доближи само на три точки от “червените дяволи”, а и предстои мач между двата състава на “Етихад”. Загубата пък изпари и теоретичните шаннсове на “вълците” да се спасят от изпадане и те поемат към Чемпиъншип.

След два пропуска на Агуеро и Насри голмайсторът на "гражданите" откри резултата на "Молиню" в 27-ата минута. Съществен принос за това важно попадение имаше Гаел Клиши, който проби по левия фланг, преодоля Кайтли и с перфектно подаване намери Кун пред вратата на Де Врийс. Аржентинецът не сгреши и откри резултата.

В 74-ата минута гостите изпълниха много бързо свободен удар в центъра на терена, след което, докато играчите на Уулвс още оспорваха нарушението, Тевес намери Насри отляво и французинът оформи крайното 0:2.