Малеш (Микрево) победи с 3:2 Септември (Симитли) в отложена среща от 21-ия кръг на Западната "Б" група.
Мачът в Сандански започна с натиск на домакините, които поведе заслужено в резултата. В 13-ата минута Юли Колушев центрира отдясно, топката попадна в Атанас Атанасов, който я укроти от въздуха и я насочи технично в десния ъгъл на Стоян Васев за 1:0. До почивката не падна ново попадение, а през втората част малкото зрители на двубоя станаха свидетели на цели 4 гола.

Домакините продължиха да играят по-добре и през вторите 45 минути, а това доведе до нови две попадения във вратата на Септември. В 48-ата минута Димитър Петков покачи на 2:0 със силен удар от близо, а в 53-ата Юлиян Колушев направи резултата класически - 3:0.

Септември стигна до два гола в 58-ата и в 70-ата минути чрез Асен Топузов и Антон Гущеров, но времето не стигна за повече и Септември загуби мача при крайното 2:3.

Така Малеш събра 19 точки и измести Сливнишки герой от 8-ото място. Септември (Симитли) пък остана на 6-ата позиция с актив от 26 точки.

Както е известно, тимът от Микрево тази зима се обедини с Вихрен (Сандански) и се бори за оцеляване в професионалния футбол.