Благой Георгиев от вчера има личен сайт в интернет. Халфът на руския Терек, който изигра над 50 мача за националния отбор на България, реши да направи своя страница, за да може да комуникира директно с феновете, както у нас, така и в Русия, а и по целия свят.

Сайтът е с изключителен дизайн и още на пръв поглед издава слабостта на Благо към модата.

Една от първите инициативи на Георгиев, свързана със страницата му, бе да организира своите съотборници в Терек да подкрепят с видеообръщение на различни езици капитана на националния отбор Стилиян Петров.

"Идеята е да качвам всички новини, свързани с мен, в този сайт, така че хората да могат да се информират за онова, което се случва в кариерата ми или личния ми живот. Преживях доста неща и не веднъж станах жертва на собствени грешки, но и на спекулации и откровени лъжи по мой адрес. Надявам се на това да се сложи край, въпреки че има хора, които продължават да разпространяват лъжи за мен, тъй като са озлобени по една или друга причина. Има кой да ги съди, аз искам само да мога да информирам хората за истината. Затова и направих този сайт", коментира Благо.