ЦСКА също подкрепи Стилиян Петров в битката му с левкемията. На официалния сайт на клуба се появи съобщение, в което се цитира новината за тежкото заболяване на капитана на Астън Вила и националния отбор.

От “Българска армия” призовават всички българи да подкрепят Стилиян, независимо от клубната им принадлежност. “Горещо ще се молим за успешното ти възстановяване, Стилияне!”, обявиха от ЦСКА

Армейци,
изключителната тежката новина дошла преди броени минути от Англия за поставената диагноза „левкемия” на капитана на националния ни отбор Стилиян Петров, потресе всички в клуба ни, както и, сигурни сме цяла България. Като клуб, на който той е дал много ние ще окажем пълна подкрепа и всякакво съдействие по време на лечението му. Силно вярваме, че Стилиян ще спечели и този важен мач, пред който го изправя съдбата. Силният му дух, прекрасните му човешки качества и любовта му към играта го превърнаха в любимец на всеки почитател на футбола.

Както всички наши сънародници, и ние в ЦСКА горещо ще се молим за успешното ти възстановяване, Стилияне! Нека всички заедно, без значение от клубни цветове и пристрастия да обединим вярата си в подкрепа на един истински образец за личност и спортист за пример!”, е официалното съобщение.