Футболист с фамилия Паун пристига утре в ЦСКА. Става дума за офанзивния халф на Динамо (Букурещ) Георгиан Паун. Заедно с него ще пристигне и левият бек Николае Мушат.
 
Според информация на румънското издание gsp.ro ръководството на Динамо вече е купило билетите на двамата играчи. Те ще играят под наем за “червените”, като българският тим запазва правото да ги откупи през лятото.

26-годишният Паун играе като офанзивен халф, но може да бъде използван и като нападател. Той не попада в плановете на треньора на Динамо (Букурещ) Ливиу Чиботариу. Футболистът вече има един гол срещу български отбор, след като донесе на “кучетата” победата с 1:0 над Берое в контролна среща в Анталия.
 
Мушат е на 25 години и също е извън плановете на Чиботариу. За него още вчера се появиха информации, че ще пристигне в ЦСКА. Очакваше се, “армейците” да го тесват по време на лагера си в Либия.

Както е известно, през тази седмица "червените" осъществиха трансфер на Мишел Платини в Динамо (Букурещ). Двата тима играха контролна среща по време на лагера на ЦСКА в Турция и "кучетата" спечелиха с 2:1. Тогава Платини се сби с
Лауренциу Рус и Драгош Григоре.