Всички в ЦСКА останаха приятно изненадани от присъствието на засукана мацка край тъчлинията по време на контролата с Конкордия, която "армейците" загубиха с 1:3 снощи.

Плътно до румънския тим беше известната в северната ни съседка Ана-Мария Продан. Оказа се, че красавицата е шефка в клуба (изпълнителен директор), а треньор е съпругът й - бившият футболист на Литекс Лауренциу Регекампф. Както е известно, част от състава на Конкордия са трима българи - Йордан Господинов, Милен Лахчев и Пламен Крумов, който обаче не играха вчера срещу ЦСКА.maria.jpg

Атрактивната шефка на румънския опашкар, който се бори за оставане в елита, изгледа с голям интерес двубоя и искрено се зарадва на победата. Тя приемаше с възторжени възгласи всеки гол във вратата на Райс Мболи.

Г-жа Продан очевидно взе акъла на цесекарите, които доста я заглеждаха. Интересното беше, че няколко журналисти от Румъния следяха всяко нейно движение. Един видеорепортер дори не спря да снима директорката през всичките 90 минути на мача.

Съпругата на Лауренциу Регекампф е първата жена в Румъния с лиценз за футболен импресарио, признат от ФИФА. Тя е била спортен директор и президент на няколко клуба в страната си преди да се установи като шеф в Конкордия. Освен това има кариера на телевизионен водещ в една от най-големите медии в северната ни съседка - Pro TV.

Друг любопитен факт е, че Ана-Мария и Лауренциу имат три деца.

maria1.jpg

maria2.jpg