Петър Бакърджиев от bTV заживя с колежката си от спортната редакция на TV+ – Мис България Свят 2004 Гергана Гунчева. Тяхната история започва преди половин година, но нещата стават сериозни едва в последните два месеца. 34-годишният бивш баскетболист и с 10 години по-младата му половинка вече не крият чувствата си и се показват заедно на публични места.

Бакърджиев се познавал отдавна с дъщерята на бившия старши треньор на женския национален отбор по волейбол Стоян Гунчев. Свързала ги професията, която постоянно ги събирала. Гунчева, която изненадващо избра да слезе от модния подиум, за да се занимава със спортна журналистика преди две години, била много впечатлена от галантния си колега от bTV. Гергана и Петър се сближили по време на командировка в Чехия през лятото, когато били изпратени да отразяват европейското първенство по волейбол за мъже.
 
Първи атакувал Бакърджиев.
 
Той се направил на луд, че си е забравил диктофона в хотелската стая и помолил Гергана да му услужи с нейния. Три дни по-късно двамата били засечени да си гукат в малко кафене, разположено в един от баровските квартали на чешката столица Прага. На връщане в самолета Петьо и Гери седнали един до друг, като отново не спирали да си бъбрят.
След завръщането в България двойката на няколко пъти е забелязвана да интимничи в киносалоните на големите търговски центрове в София, а преди Коледа колегите заживяват под един покрив. В журналистическите среди се разказва как една сутрин Бакърджиев цъфнал при Гергана с огромен букет от рози – любимото цвете на бившата Мис България. Като истински донжуан, той паднал в краката й. “Не съм дошъл да искам ръката ти, тъй като още е рано. Но все пак ще поискам нещо от теб –
 
ще поискам тялото ти!”,
 
възкликнал Бакърджиев, на чиято фраза биха завидели и най-нафуканите свалячи на планетата. Гергана буквално ахнала, тъй като никога не си представяла, че някой може да я изненада по толкова оригинален начин.
В момента двамата влюбени делят уютен апартамент под наем в столичния квартал „Лозенец“, където репортерът на bTV е отседнал заради близостта му до офисите на телевизията. Техни близки разказват, че Петър и Гергана не си падали по заведенията, а предпочитат да си стоят затворени вкъщи, за да бъдат далеч от чуждите погледи. Красавицата пък направо смаяла половинката си с кулинарните си умения. Миската готвела прекрасни гозби, от които спортният журналист си облизвал пръстите.
24-годишната
 
 Гунчева измести в сърцето на Петър друга негова колежка –
 
водещата на централните новини по bTV Виктория Петрова. С Вики обаче репортерът не се задържа особено дълго и след пролетния флирт всеки от тях пое по свой път. “Това с Вики беше светкавична любов. Всичко започна изненадващо и приключи бързо. Явно е ставало въпрос повече за химия и физическо привличане, а не за истинскалюбов. Тя, Вики, си е известна със своята палавост”, коментират из коридорите на bTV.
Гергана пък също остави зад гърба си не едно и две любовни разочарования, преди да открие сегашната си любов. Тя първо бе спрягана упорито за муза на подземния бос Евелин Банев-Брендо. Според някои източници през юли миналата година бившата миска изкарала цял месец в тузарския комплекс „Оазис“ на морето, където не слизала от яхтите на контрабандиста. Други обаче твърдят, че това е пълен абсурд, тъй като присъствието на Гунчева в района било свързано отново с волейбола - по това време във Варна се провеждали мачове от Световната лига.
Миналата пролет телевизионната водеща сложи край на отношенията си с последното гадже, с което се бе показвала в публичното пространство – специалиста по мениджмънт и бизнес администрация Андрей. “Честно казано, Гери беше доста хлътнала по него, но в крайна сметка се разделиха. Защо – никой не разбра. Беше като претрепана, когато спря да се вижда с него. Казваше, че й е трудно и че едва ли ще срещне истинската любов. Но ето че се появи Петър Бакърджиев”, разкриват познати на красавицата.
Гергана Гунчева е последната носителката на короната „Мис България”, около чието име не вилнеят скандали. Блондинката винаги се е славела с добър етикет и възпитание и никога не е криела в дълбока тайна очевидното. Призна си веднага за силиконовия бюст, който си сложи в Германия преди няколко години с откровението:
 
„Имах комплекс и го коригирах“
 
По същия начин постъпи и когато през миналата пролет плъзна слух, че е татуирала дупето си. Тогава бившата състезателка по художествена гимнастика даже показа плетеницата пред камерите.
За нея обаче се говори, че от време навреме ревността здраво я притиска.
“Петър Бакърджиев трябва да внимава. По него постоянно се лепят жени. Ако ангелите му са слаби, Гергана трудно ще го преживее”, твърдят информатори на „ШОУ”. И добавят, че още докато работел за несъществуващото вече радио “Спорт” в края на 90-те, Бъки бил редовно преследван от дами. Те буквално се побърквали, когато чували гласа му в ефир.  
Вяра ПЕНЧЕВА/ШОУ