Лошите атмосферни  условия и падналия в цялата страна сняг направиха невъзможно проведжането на три волейболни мача. От Национална волейболна лига съобщиха, че отлагат 3 срещи от първенството. Причината са лошите метеорологични условия и невъзможността на гостуващите отбори да пристигнат на време за срещите.

В Суперлигата по програма утре трябваше да се срещнат в Луковит, местния „Ботев“ и Арда, но този двубой, както и КВК Габрово – „Левски Волей“ няма да се играят. Във Висшата лига отложена е срещата Родопа (См) и Миньор (Пк).

„Допълнително ще насрочим дати за тези двубои. Предвид на лошите атмосферни условия, не е изключено още срещи от този кръг да бъдат отложени. Просто няма начин да се изиграят всички срещи при тези проблеми с пътната обстановка в страната. Арда не може да излезе от Кърджали, „Левски Волей“ няма как да стигнат до Габрово, в Смолян пък е близо 1 метър сняг. Поддържаме връзка с всички клубове. Много хубаво е, че отборите домакини проявяват разбиране и колегиалност и влизат в положението на гостуващите отбори, за което им благодаря“, каза президентът на Национална волейболна лига Красимир Илиев./БЛИЦ