Новият шеф в "Левски" Иво Тонев, спортният директор Георги Иванов-Гонзо и треньорът Николай Костов напуснаха лагера на тима днес следобед. Тримата отскочиха до Ларнака, за да наблюдават на живо срещата от кипърското първенство между АЕК (Ларнака) и Аполон (Лимасол).

Двубоят завърши 1:1 след две попадения, вкарани от дузпи. Домакините поведоха в 35-ата минута с точно изпълнение от бялата точка на холандеца Грегор Ван Дайк, а в 94-ата гостите от Лимасол се добраха до точката, след като македонецът Християн Кировски реализира 11-метровия наказателен удар.

Докато Костов гледаше мача в Ларнака, тренировката на "сините" в Агия Напа беше водена от асистента му Веско Бранимиров, Георги Шейтанов и кондиционният спец Ясен Екимов.

Както е известно, "Левски" се опитва да привлече нападател и халф. 30-годишният бранител на Аполон Самуел Нева беше трансферна цел на "сините", но поднови договора си с кипърския клуб. Днес той не взе участие в мача срещу АЕК, тъй като е контузен.

90 минути на терена беше Нджонго Присо, за когото отдавна се знае, че е желан от "Левски". 23-годишното камерунско крило обаче има доста висока цена и към момента ръководството на "сините" не може да се разбере с колегите си от Ларнака. Днес обаче Тонев, Гонзо и Костов гледаха на живо изявите на Присо и нищо чудно "Левски" да направи нов опит по привличането на въпросния играч. Възможно е и някой друг футболист да е грабнал окото на Костов.