Сериозен скандал е на път да се разрази между феновете и ръководството на “Левски”. Привържениците от “София Запад” излязоха с официална декларация против новия изпълнителен директор Стилян Шишков. Както е известно, бизнесменът е бивш юноша на ЦСКА, а вчера беше обявен за един от новите ръководители на “сините”.

БЛИЦ публикува цялата декларация на феновете от “София-Запад” без редакторска намеса:

“Уважаеми представители на медиите,

В четвъртък, 15.12.2011 г., г-н Тодор Батков съобщи, че в управата на “Левски” ще има две нови попълнения. Ние като хора, които живеят с успехите и с проблемите на отбора, не можем да не споделим вижданията си относно назначаването на г-н Иво Тонев и г-н Стилян Шишков на отговорни постове.

За да не бъдем разбрани погрешно, заявяваме, че не оспорваме личните и професионални качества на двамата господа, напротив, не се съмняваме в тях. Както всеки футболист, които идва от друг отбор, така и г-н Иво Тонев ще бъде зорко следен какво прави и как го прави в клуба. Освен това очакваме от него да свърши много повече работа от тази в досегашния си клуб и да защитава интересите на “Левски”, а не само на финансовата структура, под чието настояване той идва на "Герена".

Що се отнася до г-н Стилян Шишков - още веднъж правим уговорката, че нямаме нищо против човека с изключение на това, че той в сърцето си изповядва “чорбарската религия". Г-н Шишков може и да е невероятен специалист в своята област, но няма как убеден чорбар да работи за интересите на "синия” клуб. Безсмислено е да обясняваме защо това е така. Все пак не става въпрос за трансфер на професионален футболист от красноармейците в “Левски”, а за човек, който ще се занимава с финанси докато има откровено "чорбарски убеждения".

Г-н Шишков, най-любезно ви съветваме да не подписвате договор с “ЛЕВСКИ”! Не сте добре дошъл на "Георги Аспарухов"!

Изхождайки от опитите за привличане на красноармейци в “Левски”, искаме да кажем още нещо: За пореден път станахме свидетели на размяна на остри реплики между г-н Батков и г-н Сираков. Уважаеми господа, призоваваме ви да спрете с тази полемика, защото тя е вредна за клуба, които всички обичаме. Подобно поведение дава храна на медии и недоброжелатели, но с нищо не допринася за развитието на “Левски”. Ако имате какво още да си кажете, умолява ме ви, направете го на "четири очи", защото сегашното ви поведение разединява, а не обединява./БЛИЦ