Още един футболист е обявил официално, че иска да напусне ЦСКА. Става въпрос за Грегъри Нелсън, научи БЛИЦ. 23-годишният холандец е имал днес по обяд разговор с шефовете на “червените”. Той ги е помолил да разтрогнат договора му по взаимно съгласие след края на есенния полусезон и изтъкнал лични причини за желанието си.
 
Припомняме, че приятелката на Нелсън страда от тежко заболяване. Лекарите в България не можели да помогнат на момичето, налагало се лечението да бъде продължено в чужбина. Именно поради тази причина Грегъри искал да си тръгне и да си намери отбор в страна, където медицината е далеч по-добре развита от тази у нас.
 
Не така стоят нещата с Мишел Платини, който също гледа към изхода на стадион “Българска армия”. Футболисти разкриха, че в петък следобед, когато спешно бяха раздадени заплати след бягството на Караджов, Виданов и Йовановски, бразилецът вдигнал скандал. Той отказал да вземе парите си, макар че бил един от първите извикани да си получи полагащата му се сума. Развикал се, взел да говори нещо на португалски и съиграчите му едва го укротили. Днес Платини се появил куцукайки на възстановителната тренировка след победата с 2:0 над Литекс в Ловеч, а следобед трябваше да отиде на изследвания.
 
“Мишел го боли главата. Нищо му няма, но се чуди как да се скатае. Не знаем какво ще правим с него след края на есенния полусезон. Вече ни спретна един бойкот и затова го извадихме от групата за мача с Миньор. После уж всичко беше наред, ама пак го прихванаха лудите”, вдигат ръце от бразилеца в Борисовата градина.