Драмата в ЦСКА няма край. Още трима футболисти поискаха да напуснат клуба. Според източници на БЛИЦ става въпрос за Саша Живец и Денис Халилович, а колегите от Гонг информират и за Павел Виданов. Малко след като Иван Караджов разтрогна по вина на клуба, а кондиционният треньорИван Йовановски не се яви на тренировката и писменно е обявил, че е пуснал молба за напускане, въпросните трима играчи са посетили босовете на клуба.

Живец, Халилович и Виданов са помолили ръководството да си тръгнат по взаимно съгласие непосредствено след края на есенния полусезон.

"С тях нямаме проблеми. Не така обаче стоят нещата с Иван Караджов. Той не е обмислил правилно действията си заедно с адвокат Петър Величков. Вратарят неправомерно е поискал да разтрогне с нас и поради тази причина ще си понесе последствията си. Договорът му с нас е до 2013 година и не е изключено на Иван да му бъде нанесена сериозна санкция", заканиха се от Борисовата градина.

По-рано през деня адвокатът на Караджов - Петър Величков, съобщи най-напред пред БЛИЦ, че клиентът му е разтрогнал контракта си напълно в реда на закона.

Заради днешните трусове шефовете на ЦСКА предприеха спешни мерки и за отрицателно време се разплатиха с футболистите. Всички играчи, които са в групата за двубоя с Литекс в неделя, днес получиха по една заплата.