Новият треньор на "Левски" Николай Костов вече е наясно на кои играчи ще разчита през пролетта и с кои предстои раздяла. БЛИЦ разбра, че той е приготвил черния списък, а на челно място в него е Мариян Огнянов.

23-годишният халф, вкарал гол в Шампионската лига през есента на 2006 година, не бил от любимците на Костов. Огнянов пропусна голяма част от тренировките след идването на новия треньор, тъй като лекува контузия. Спецът не го включи в групата за гостуването на Берое, спечелено с 2:1 след две попадения на Христо Йовов.

Костов умува дали да даде шанс на Огнянов в предстоящото в събота домакинство на аутсайдера Видима-Раковски. По-вероятно е обаче юношата на "Левски" отново да търка пейката, ако изобщо попадне в групата за двубоя. От началото на сезона Огнянов само веднъж започна титуляр - при победата с 1:0 над Монтана през август. След това се появяваше на смяна в 4 мача, но така и не успя да впечатли с изявите си. Очевидно и Костов не е доволен от халфа и вече е уведомил ръководството да му търси нов отбор.

БЛИЦ разбра, че има вариант Огнянов да заиграе като преотстъпен в Калиакра през пролетния полусезон.

2_15.jpg