Българският нападател Дормушали Саидходжа вкара второто си попадение в Кипър. Муши игра цял мач и откри резултата при победата на АЕП (Пафос) с 3:1 над Агия Напа. Двубоят беше от 8-ия кръг на шампионата във втора дивизия на Кипър. Успехът е пети за Муши и съотборниците му от началото на сезона. След него АЕП (Пафос) събра 17 точки и изостава само с 2 от лидера Докса.

За бившия нападател на "Ботев" (Пловдив), Рандерс, ЦСКА, Литекс и Локо (Сф) това бе второ попадение по кипърските терени. 25-годишният Саидходжа наказа и Акритас преди два кръга, когато АЕП (Пафос) отново надделя с 3:1.

В същото време стана ясно, че съперник на Саидходжа и съотборниците му в първия кръг за Купата на Кипър ще бъде Еносис (Паралимни). Вратата на елитния тим пази Георги Петков. Мачът ще се играе на 30 ноември в Пафос.

"Дано има български сблъсък и аз да изляза краен победител от него. Георги Петков е опитен вратар, но защо пък да не му вкарам. Най-важното е да сме живи и здрави. Дано и двамата да играем", коментира Муши пред БЛИЦ.