Георги Иванов подкрепи треньора на Черноморец Димитър Димитров, който призна, че е с коварно заболяване. В неделя от 18 часа “Левски” гостува в Бургас, а след мача Херо заминава за Австрия, където ще се подложи на химиотерапия.

„Безкрайно уважавам Херо като човек и треньор. Надявам се той да спечели най-важния мач в живота си. Знам  и вярвам, че Херо е много добър треньор. Аз исках той да дойде в “Левски” през лятото, но това не се случи, защото той имаше семейни проблеми”, заяви Гонзо на пресконференцията.

Преди нейното начало бе обявено, че от “синия” лагер няма да коментират избухналия скандал с опита за “хващането” на футболисти от Черноморец.

“Левски винаги е играел честно. Останах обиден от публикациите в медиите. Това е единственото, което ще кажа. Що се отнася до главния рефер на мача - Ники Йорданов е от добрите съдии. В него сигурно ще има напрежение след нещата, които се изписаха.
Всички са здрави, което ме радва. Симеон Райков е добре, тренира пълноценно. Тази седмица тренировките бяха тежки и интензивни, а футболистите показаха голямо старание”, добави треньорът на “сините”./БЛИЦ