Трети футболист на ЦСКА беше освободен от националния отбор. Селекционерът Михаил Мадански пусна Костадин Стоянов да си ходи и няма да разчита на него в предстоящата във вторник евроквалификация с Уелс. Както е известно, след загубата с 0:3 от Украйна в Киев "А" тима напуснаха още двама от ЦСКА - контузените Иван Бандаловски и Пламен Крачунов. От щаба на "трикольорите" информираха, че и Костадин Стоянов има контузия. 3_13.jpg

БЛИЦ обаче разбра, че бранителят няма здравословни проблеми, а бил натоварен психически, което довело до освобождаването му от националния отбор. Стоянов се отчете с редица грешки в контролата с Украйна, а заради неубедителната си игра понесе доста критики. Така от първоначално повиканите в националния отбор четирима футболисти на ЦСКА, в "А" тима за мача с Уелс остава единствено Спас Делев.

На днешната тренировка в Правец се яви Йордан Милиев. Бранителят на "Левски" беше повикан по спешност от Михаил Мадански заради многото контузени защитници. За двубоя с Уелс спецът ще разчита на група от 18 играчи. Мачът е от 21:05 часа във вторник на Националния стадион "Васил Левски".

Групата на България за мача с Уелс

Вратари:
Николай Михайлов (Твенте, Хол)
Владислав Стоянов (Шериф, Мол)

Защитници:
Станислав Манолев (ПСВ Айндховен, Хол)
Иван Иванов (Партизан, Сър)
Георги Терзиев (Черноморец Бургас)
Петър Занев (Литекс)
Йордан Милиев ("Левски")

Полузащитници и нападатели:
Стилиян Петров (Астън Вила, Анг)
Благой Георгиев (Терек, Рус)
Владимир Гаджев ("Левски")
Михаил Александров (Лудогорец)
Христо Златински (Локо Пд)
Спас Делев (ЦСКА)
Ивелин Попов (Газиантепспор, Тур)
Валери Домовчийски (Дуисбург, Гер)
Димитър Рангелов (Енерги, Гер)
Валери Божинов (Спортинг, Пор)
Александър Тонев (Лех, Пол)