Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се оплака от многобройните здравословни проблеми в състава му. Заради контузиите в спечеления с 4:0 спаринг с македонския Вардар (Скопие) днес участие не взеха редица титуляри.

"Бандаловски беше тук - минал е резонанс, но все още не знам кога ще мога да го използвам. Зику бе два дни в Белград. Той ще почива събота и неделя и се надявам от понеделник да започне да тренира. Крачунов има проблеми с адукторите, Халилович е с болки в стъпалото. Докторът е залепил Нелсън, защото има три сантиметра аркада. Много контузени футболисти ни се натрупаха. Надявам се до понеделник всички да са здрави, защото ни предстои тежка серия от мачове", обясни Радуканов.

Той направи и кратък коментар на успеха срещу Вардар на стадион "Българска армия". "С оглед на резултата 4:0 съм доволен. Влязохме трудно в мача, но показахме добра игра. Имахме хубави моменти. Доволен съм, защото играха футболисти, които по-рядко взимат участие в мачовете", лаконичен бе Милен Радуканов. /БЛИЦ