Бащата на футболист от Локомотив (София) желае да закупи клуба, разбра БЛИЦ. Става въпрос за таткото на Байкал Кулаксъзоглу, който вече провел първоначални разговори с Николай Гигов. Както е известно, босът на "железничарите" изпитва затруднения с издръжката на отбора, а играчите вече пропищяха заради забавените им заплати и премии, които продължават да чакат.3_10.jpg

От "Надежда" информираха за БЛИЦ, че Кулаксъзоглу-старши бил много богат и имал сериозни намерения да помага на Гигов. Дори бил готов да откупи всичките му акции.

Собственикът на Локо (Сф) вече загатна за намеренията си да се оттегли от футбола. Не е ясно обаче дали Гигов и швейцарецът от турски произход ще се разберат. Роденият през 1983 година Байкал Кулаксъзоглу пристигна това лято при "железничарите" от турския Кършияка. Той все още няма отбелязан гол в официален мач на Локо (Сф). Негови съотборници споделиха пред БЛИЦ, че той никога не се оплаквал за пари и не му пукало дали си получава заплатата или премията. Байкал бил презадоволен с всичко, тъй като баща му имал солидно богатство.