Полузащитникът Любомир Божинов е пред раздяла с Локомотив (София), разбра БЛИЦ. 25-годишният халф пристигна това лято при "железничарите", след като беше закупен от Черноморец (Поморие).

Божинов съжалявал за преминаването си в клуба от "Надежда", най-вече заради факта, че имал да получава няколко заплати. Халфът не харесва и статута си на резерва при "железничарите". През миналия сезон той играеше във всеки мач на Черноморец (Поморие), дори беше капитан, а сега има записани едва няколко минути за Локо (Сф) в трите двубоя до момента, в които взе участие.

Божинов се надява да разтрогне договора си с Локо (Сф) на полусезона и да се върне в родния Бургас. Бившият младежки национал обмислял отново да облече екипа на Нефтохимик. Халфът е юноша на "шейховете", за които игра в "Б" група, след което премина в Черноморец (Поморие).

БЛИЦ научи още, че на този етап няма шанс той да заиграе в Черноморец (Бургас), тъй като е недолюбван от треньора Димитър Димитров-Херо.

Както е известно, от вчера Локо (Сф) има нов наставник - Тони Велков. Босът Николай Гигов пък натири опитните Марчо Дафчев и Калоян Караджинов. Велков информира, че в най-скоро време ще се стигне до раздяла с още играчи. Единият от тях е именно Любомир Божинов. /БЛИЦ

http://i.id24.bg//i/103650.jpg