Собственик на врачански двуседмичник бе жестоко бит от футболната легенда Христо Стоичков, твърди местният вестник "Зов нюз". Сблъсъкът между двамата е станал в края на миналата седмица.

Камата беше на посещение в областния град по повод избора на нов наставник на местния "Ботев". Веднага след оповестяването на Атанас Джамбазки за треньор на врачанския отбор, Ицо отпрашил на официална среща с областния управител Пепа Владимирова. Излизайки от кабинета на губернаторката, футболната легенда бил пресрещнат от врачанина, който решил да се прави на фоторепортер.

За да избегне всякакви контакти с него, Стоичков бързо влетял в луксозната си лимузина марка "Бентли", паркирана пред входа на администрацията. Решил обаче да запечати срещата си с любимия спортист, фоторепортерът нахално започнал да чука по прозореца на лъскавия автомобил. Ядосан от арогантността на мъжа, Камата слязъл от колата и му ударил няколко шамара.
Интересен факт в случая е, че въпреки множеството свидетели и охрана на близките институции, никой от тях не се е намесил в ръкопашната схватка.

Христо Стоичков и преди е имал разправии с папараци, като неведнъж е раздавал шамари.