Българският национал Благой Георгиев се отчете с гол за Терек при тежката загуба с 2:6 като гост на Динамо (Москва) в мач от 20 кръг на руската Премиер лига.
 
Тимът от Грозни откри резултата в 6-ата минута, бившият играч на Борусия (Дортмунд), Щутгарт, Сарагоса и Еспаньол Евертон се разписа при контраатака.
 
До края на първото полувреме Динамо отговори с три гола, реализирани от Андрий Воронин, Кевин Курани и Игор Семшов. В 44-ата минута Благой Георгиев получи жълт картон за оспорване на съдийско решение.
 
Три минути след началото на второто полувреме Артур Юсупов вкара четвърти гол във вратата на Ярослав Годзюр,а в 84-ата минута Семшов се разписа за втори път в мача.
 
Три минути преди края на редовното време Благой Георгиев получи пас от фланга и с мощен удар прати топката в левия ъгъл на вратата на Антон Шунин. В добавеното време Александър Сапета вкара с далечен удар шестия гол на Динамо в мача.
 
Победата изкачи московския тим на 3-о място в класирането с 38 точки, на една от втория Зенит и три от лидера ЦСКА (Москва). Терек остана на 10-о място с 22 точки./БЛИЦ