Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че очаква труден мач срещу Черноморец. Двубоят от втория кръг е в събота от 20 часа на стадион “Българска армия”.

”Съперникът е солиден отбор, всички знаят кой е Димитър Димитров – Херо, един от най-добрите български треньори. Трябва да победим и дано не се повтаря играта от второто полувреме на мача с Локо (Сф). Тогава наистина се отпуснахме, но беше нормално, първи мач за сезона”, заяви Радуканов на импровизиран брифинг.

“Жуниор Мараес е играч на ЦСКА за още 3 години. Той има договор с клуба още, след като пристигна и желанието му е да остане при нас. Спас Делев трябва да се съсредоточи само върху изявите си в ЦСКА. Както г-н Борисов каза към него има много запитвания, но нито една реална оферта. Ако пристигне такава, сядаме и говорим”, допълни още наставникът на “червените”.

“Не е моя работа да коментирам националния отбор. Той си има треньор. Ще коментирам играчите на ЦСКА и тяхното представяне само в нашия тим, не и в националния. На мен няма да ми бъде приятно друг да коментира работата ми, ако съм на мястото на Матеус”, завърши Радуканов.