ЦСКА почти на 90 процента ще приеме румънския Стяуа в плейофите в Лига Европа на Националния стадион “Васил Левски”. БЛИЦ разбра, че шансът “червеното” ръководство да лицензира “Българска армия” за реванша с румънците на 25 август е минимален. Засега няма никаква възможност стадионът да получи лиценз от УЕФА. Комисия към БФС днес извърши проверка на съоръжението и даде зелена светлина за домакинството на ЦСКА срещу Черноморец във 2-ия кръг на “А” група на 13 август (събота).

“За Европа ще бъде много трудно, почти невъзможно. Освен че трябва да мине комисия от УЕФА трябват още доста подобрения”, заявиха от клуба пред БЛИЦ.

Това е лоша новина за феновете на ЦСКА, които само преди няколко дни категорично заявиха къде искат да подкрепят любимците си в евротурнирите. Агитката разпъна транспарант с надпис: “Искаме мачовете от УЕФА на "Армията"! Не е ясно как ще приемат новината “червените” привърженици, че мачът със Стяуа ще се играе на Националния стадион, но през изминалата година именно напускането на “Българска армия” беше в основата на неразбирателството между фенове и ръководство./БЛИЦ

1_6.jpg

Снимка: Спортни