ЦСКА със сигурност няма да играе на стадион “Генча” срещу Стяуа в плейофите на Лига Европа. Срещата ще се състои на стадион “Д-р Константин Радулеску” в Клуж. Новината беше потвърдена и от УЕФА, която размени домакинството на друг румънски тим – Газ Метан с Аустрия Виена. Отборът от северната ни съседка по програма трябваше да приеме австрийците също в Клуж, но сега първата среща ще се играе във Виена, за да може Стяуа да посрещне ЦСКА.

Стадион “Генча” (на снимките долу) в Букурещ е в ужасно състояние. Действията на боса Джиджи Бекали наподобяват на колегите му от “Титан” отпреди известно време. Съоръжението на букурещкия гранд изглежда като развалина, тревата е изсъхнала и пожълтяла, изпокрадени са повечето рекламни пана и седалки, навсякъде е буренясало. Така изглеждаше и стадион “Българска армия” преди няколко месеца.

Феновете на Стяуа продължават да са във война с Бекали, като една от причините е именно е стадион “Генча”. “Това е проблем на собственика. Искахме да играем на “Национал Арена”, за да дойдат повече привърженици, но Бекали каза Клуж. Вероятно това ще бъде единственият мач, в който ще подкрепим отбора”, заявиха от една от фенските групировки на Стяуа.

3_16.jpg

4_8.jpg