Мениджърът Арсен Венгер крои сериозни планове за Арсенал, ако остане начело на тима след края на сезона, когато изтича и договорът му. Засега няма потвърждение, че той е подписал нов контракт в клуба.

67-годишният френски специалист планира да направи сериозна чистка, вследствие на която от тима ще трябва да си тръгнат вратарят Давид Оспина, Начо Монреал, Киърън Гибс, Джак Уилшър и Аарън Рамзи. Месут Йозил и Алексис Санчес засега отказват да подновят договорите си и тяхното бъдеще в отбора също е под въпрос.

В трансферните планове на Венгер за нови попълнения влизат имена като Александър Лаказет от Олимпик (Лион), Муса Дембеле от Селтик и младата френска звезда Килиан Мбапе от Монако.

Други играчи в трансферния списък на френския специалист са Марко Ройс от Борусия (Дортмунд), Киърън Тиърни от Селтик, Хосе Гая от Валенсия и Рос Баркли от Евертън. „Топчиите” ще търсят и нов вратар, а кандидатите за поста са Джак Бътланд от Сток Сити, Джордан Пикфорд от Съндърланд и Джо Харт, който е преотстъпен в момента на Торино от Манчестър Сити. 

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА