Тотнъм и Ливърпул направиха 1:1 на "Уайт Харт Лейн" в среща от 3-ия кръг на английската Висша лига.

В началните минути гостите бяха по-активният отбор на терена и на няколко пъти застрашиха вратата на Мишел Ворм. Холандският страж обаче демонстрира класа и спаси удари на Коутиньо и Мане.

В 32-ата минута домакините, които до този момент рядко поглеждаха към противниковата врата, имаха претенции за дузпа за падане на Янсен, които обаче не бяха уважени. Не така стояха нещата в 42-ата минута, когато съдията Робърт Медли отсъди 11-метров наказателен удар в полза на Ливърпул за нарушение на Ламела срещу Фирмино. Зад топката застана Джеймс Милнър, който изпълни безупречно и даде преднина за своя тим. 

Втората част започна с натиск на гостите. Мане на няколко пъти можеше да удвои, но се отчете с пропуски. Постепенно Тотнъм пое инициативата и започна да търси по масирано изравнителен гол. Така се стигна до 72-ата минута, когато Дани Роуз реализира и оформи крайното 1:1.

След изиграването на три кръга Тотнъм е с актив от 5 точки (2 равенства и 1 победа). Ливърпул пък има 4 точки (1 победа, 1 равенство, 1 загуба).