Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери заяви, че равенството 1:1 срещу Манчестър Юнайтед е напълно справедлив резултат с оглед показаното на терена на „Олд Трафорд” и от двата тима. Той няма да гледа Челси и Тотнъм утре от 22:00 часа българско време, тъй като в този момент ще лети за родината си Италия. Ако „сините” победят „шпорите”, ще направят „лисиците” шампиони на Англия за първи път в 132-годишната им история.

"Мисля, че по това време ще летя от Италия за Англия. Ще науча резултата едва когато кацна", заяви Раниери за мача между Челси и Тотнъм, който може да осигури титлата на Лестър.

"Представихме се добре, но от 15-ата минута нататък. Преди това бяхме леко изплашени. След нашия гол заиграхме по-добре и смятам, че равенството е справедлив резултат. Трудно ни е без Джейми Варди. За нас беше важно да покажем характер. Началото не беше добро, но съм доволен от видяното след това. Ние трябва да продължим да се трудим здраво", коментира италианският специалист резултата срещу „червените дяволи”.

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!