Бившият английски национал Адам Джонсън изрази съжаление, че не е изнасилил 15-годишното момиче, заради което беше тикнат в затвора след издевателствата си. Както е известно, футболистът беше осъден да прекара 6 години зад решетките. 

В Англия разпространиха скандален запис, в който Джонсън обяснява на друг затворник за случая и твърди, че не е имал сексуален контакт с жертвата си.

"За присъдата, която получих, трябваше да я изнасиля!", казва футболистът.

На изнесения запис Джонсън споделя още разочарованието си от факта, че други затворници за подобно престъпление са получили наполовина по-малки присъди. 

"Ако не бях Адам Джонсън, вероятно щях да се оттърва само глоба в полицейския участък и въобще да не се повдига обвинения срещу мен", казва още 29-годишният бивш играч на Съндърланд.

На питане на съкилийника си "Ч**а ли пиленцето?", Джонсън отговаря през смях: "Даже не съм си го изваждал! Но ми се иска да го бях направил за тези 6 години".

"Тя ме причакваше до колата всеки домакински мач. Стоеше там, облечена с тесни дънки и ризка и всеки път искаше да се снима с мен. Това продължи около шест месеца, след което ме помоли да й подаря фланелка с автограф. И тогава ме добави в социалните мрежи. Приех я, не бях говорил с нея. Смятах, че е на 17-18 години. В един момент влязохме в контакт и след това се срещнахме. Целувахме се и...", разказва Адам Джонсън пред другия затворник.
 

 

ОЩЕ ОТ ЗАПИСА - ТУК!