Новата депутатка Боряна Георгиева от партия „Воля” се изложи много яко в първото си телевизионно участие. Народната представителка, която преди време е била моделка, гостува в студиото на Жени Марчева по bTV, но вместо да се държи като любезна домакиня, водещата директно атакува новата депутатка.

Марчева заби Боряна с директни въпроси какви умения има, но не пропусна да започне с моделските й изяви. Хубавицата, която слуховете спрягат за любовница на лидера на „Воля” Марешки, опита да се измъкне, че позирането пред фотоапарати не е основното й занимание.

 „Ами кое е тогава”, попита Марчева, а Боряна с видимо притеснение започна да обяснява, че е изучавала туризъм. „Е, то всички сме учили”, закопа я Марчева.

Най-сюблимният момент обаче настъпи, когато журналистката извади на показ интимна снимка, на която Боряна нежно гушка лидера си Марешки. „Няма нищо лошо в това, близки сме си”, смутолеви младата депутатка.

Тя разказа, че познава варненския бос от около 15 години, когато била още тийнейджърка.

За Боряна Георгиева, която е регионален директор за аптеките във Варна, отдавна се носят слухове, че споделя и постелята на бизнесмена. Местни медии твърдяха, че той се е разделил с нея, но явно това са спекулации, след като тя получи избираеми места за следващия парламент и вече е факт от състава му.