За мен не е голяма изненада лошият резултат на Цецка Цачева. Дали Румен Радев е печеливш - ще видим. По-скоро мисля, че в обществото имаше негативна нагласа, напрежение и неподходящо избран кандидат от ГЕРБ. Това заяви в предизборното студио на Нова телевизия социоложката Мира Радева.
"Макар и трудно, към края на кампанията изследванията предвещаваха такъв резултат", добави тя. радева.
 

"Независимо дали тази нощ единият процент ще бъде минат или не, Борисов трябва да подаде оставка. Смятам, че България вече влезе в политическа криза. Какъвто и да е резултатът сега, ако той не подаде оставка, и с обратна тяга след 3 месеца да спечели отново, ако не го направи и всичко се развлачи той ще загуби повече влияние. БСП ще направи много голяма грешка, ако сега започне да тържествува", това заяви в друг от гостите в студиото - Иван Гарелов.
 

"Някои министри колкото по-малко говорят, толкова по-добре. Как може да убедиш някой разумен българин, че е истина твърдението на Москов, че, ако Радев спечели, ще напуснем ЕС и НАТО. Не е време да говорим за Реформаторския блок. Спечелих две бутилки скъпо уиски, защото се хванах на бас, че популистът с лекарствата ще спечели повече подкрепа от Трайчо трайков", заяви икономистът Владимир Каролев. Все пак той си призна, че е гласувал именно за кандидатът на РБ.
 


По-рано през деня Каролев оповести спечеления бас и в социалната мрежа. Ето какво точно написа той:

"Бах мааму, ша отварям магазин за скъпо уиски :) Равносметката е 17 бутилки спечелени на бас: 1. 11 бутилки от спечелени басове с ГЕРБери, че Цачева ще е зад Радев. 2. 2 бутилки от фенове на Калфин, че той ще е след 5то място. 3. 4 бутилки от приятели от РБ че "продаващият бензин и лекарства" Марешки ще е пред Трайчо Трайков (за който гласувах и който според мен беше най-смисленият кандидат). Още не съм си изпил трите бутилки уиски, които спечелих от Гербери на бас, че Бокова ще е пред Георгиева при гласуването в ООН. Сега и бай Тръмп ако бие леля Хилари вторник ще имам уиски и за внуците :)) Хайде наздраве, ве"

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ЕКСПРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА