Водачът на листата на ГЕРБ-Смолян д-р Даниела Дариткова винаги е работили за Родопите. ГЕРБ има най-подготвения отбор, който ще работи за интересите на региона. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на община Баните.

По думите му, правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ е доказало, че държавата не е забравила Родопите чрез средствата, отпуснати за развитие на всички населени места. “Със силна местна и централна власт, които работят в синхрон, Баните ще се превърне в туристически център. Всички проекти, които имате, ще бъдат реализирани в следващ управленски мандат на ГЕРБ”, каза Цветанов. Той изтъкна активността на кмета на общината Милен Белчев.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова местните жители да противодействат на популизма. “Само преди две години имахме кабинет на БСП, ДПС и Атака, който нямаше никаква визия как да управлява страната. динствената им цел беше да унищожат ГЕРБ. По време на тяхното управление бяха спрени всички европейски фондове. Ние възстановихме финансирането, защото Европа вярва единствено на ГЕРБ и Бойко Борисов. Затова нека на 26 март да изберем това правителство и този парламент, които ще изпълнят ангажиментите си към хората. Да гласуваме доверие с номер 11 в бюлетината на тези народни представители, които няма единствено да хулят опонентите си и да разделят обществото”, каза Цветан Цветанов и коментира, че ГЕРБ е доказала, че може да бъде партия на всички български граждани.

“ГЕРБ наруши статуквото на политиката в България, затова и левите, и десните партии виждат като свой единствен опонент ГЕРБ. Само ние имахме волята в последните години да градим стабилна България. Разчитаме на подкрепата ви за ГЕРБ и за европейското развитие на България”, заяви водачът на листата на ГЕРБ-Смолян Даниела Дариткова. Кметът на община Баните Милен Белчев посочи, че ГЕРБ трябва да продължи да води България в правилна посока. Той изброи редица проекти в общината, които са факт, благодарение на помощта на партията и на правителството на Бойко Борисов.