Час преди официалното закриване на кампанията на партията, рок групата буквално взриви публиката. Лиляна Павлова, Теменужка Петкова и Вежди Рашидов пеят и танцуват в такт със "Спри се".
Данчо Караджов обяви, че на 1 юни групата ще празнува 39 г. от
създаването си. Той призова хилядите привърженици на ГЕРБ да гласуват за партията в неделя. И запя "Може би".

Публиката има възможност да наблюдава фронтмените от огромни екрани от всички страни на сцената. След малко на нея ще се качат водачите на листи и лидерът Бойко Борисов. Все още в залата стотици прииждат и заемат местата си.

Хората пеят и танцуват. Мария Илиева също пя свои песни. Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов пръв излезе на сцената в пловдивската зала "Колодрума"."На 26­и ­ победа!" викна той и публиката избухна в аплаузи.

"Това е силният отбор на ГЕРБ и силните симпатизанти, без които партията не може", каза той. На сцената излязоха всички водачи на листи.

Имаме един скъп гост, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес. това е човекът, който направи ГЕРБ от 2008 г. да се присъедини към европейското семейство, каза Цветанов. Според него през дните на кампанията ГЕРБ е изложил своите идеи. "Смятахме, че ще има сблъсък на политики. Но се оказа сблъсък на истината, която предлагаме ние и лъжата на нашите опоненти", каза Цветанов. По думите му опонентите искат да се разграничат от това, което е направено.

Искате ли да вървим назад, попита той. И залата отвърна с мощно "Не­е­е!". Той пожела всички региони да стигнат успехите на Пловдив с икономическата зона и с новите работни места. "На 26­и с пълна мобилизация трябва да спечелим тези избори с голяма разлика", пожела той. И припомни, че ерата "Орешарски" не трябва да се връща.

"Благодаря на всички структури на ГЕРБ. На хората от всички листи. Показахме истинско европейско лице в тази кампания. Бяхме толерантни и градивни. След 26­и партията, която ще управлява с протегната ръка към другите, е ГЕРБ", каза шефът на  предизборният щаб. Той не можел да си представи лидерът на БСП, която иска да управлява, да принуди европейските лидери, както тя пожелае.
Специални поздравления Цветанов отправи към водачите на листи, като изрично спомена ген. Константин Попов.

"Убеден съм, че това ще ни бъде 11­тата победа с 11% разлика с БСП", каза Цветанов. И изрази увереност, че страната ни ще продължи да бъде остров на стабилност.

"Няма да управляваме с БСП, ДПС и ДОСТ. Ние сме на диаметрално противоположни позиции. Няма да правим досегашните компромиси. Ще съставим правителство не на компромисите, а на националните интереси. За да може през 2018 г. Бойко Борисов да е домакин на срещите с европейските лидери от 1 януари догодина", допълни Цветанов.