Олигархичните кланове, създадени от българския Фетуллах Иван Костов, се опитват за пореден път да наплетат интриги, с които да истеризират България. Подмолният сценарий се случва със съучастието на уж независимите телевизии bTV, Нова и БНТ.
Поръчковото интервю на Христо Иванов по bTV доказа за пореден път, че той и господарите му живеят на друга планета. Плъхът, който е формален лидер на "Дай България", получи щедро ефирно време в жалък опит да промотира фалиралия политически проект на Костов.

Необезпокояван от нито един неудобен въпрос, проваленият протестър се помъчи отново да използва оскъдното си сиво вещество, за да говори за олигарси, които "командвали задкулисно държавата".

Българските граждани, обаче, са наясно кои са олигарсите, които стоят зад проектите "Дай България", "Нова република" и "Движение 21".

Костов, Цветан Василев, Ганчев и компания за пореден път се опитват да си осигурят индулгенция за повдигнатите им обвинения, умело пускайки напред плъховете си - мажоретки.

Въпреки колосалната медийна подкрепа на bTV, Нова телевизия, Севдошишмановата БНТ, "Капитал", "Дневник", Медиапул, Клуб З и присъдружните им сайтове, плъховете от "Дай България" се удавиха в смешните три процента. Адвокатката на Гриша Ганчев Татяна Дончева получи двойно по-малко гласове - 1, 5%.

Зрителите показаха ясно, че няма как да бъдат излъгани, въпреки медийните манипулации на шепа новинарчета от сутрешните и публицистичните предавания. 

Собствениците на големите телевизии отчаяно се опитват да ги продадат, без да си дават сметка, че слугинското поведение на техните "журналисти" срива цената на медиите им в пъти. Не е изключено рейтингите на трите телевизии да се изравнят с процентите на провалените партии от котилото на Костов и тази на Дончева.

Българите са умни хора и вече не искат да гледат лъхащите на корупция репортажи на bTV, Нова, БНТ и черните медии на Прокопиев. Те искат независими национални телевизии, които да им показват истината.
Истината за разбойническата приватизация тепърва ще излиза наяве. А това ще вкара плъховете, които сега говорят от името на мафията, отново в канализационните шахти. Без шанс да изпълзят обратно.
 
Ивайло Крачунов, БЛИЦ