От ГЕРБ съвсем се оплетоха в тезите си за служебния кабинет и ревизията му. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция във връзка с ревизията, която служебният кабинет извърши на правителството „Борисов 2“.
Нинова припомни, че Бойко Борисов при приемането и предаването на властта сам е поискал тази ревизия, а служебният премиер му я е обещал.

„ГЕРБ съвсем се оплетоха в тезите си. Един ден казват, че това е правителството на БСП и обслужва БСП в кампанията“, заяви Нинова, цитирана от "Фокус". Тя обърна внимание, че Бойко Борисов днес е казал, че служебното правителство не е показало да е имало никакви нарушения, не е извадило никакви далавери и престъпления и според него това не означава, че обслужва БСП.

„Първо при тях да се разберат какво твърдят“, каза Нинова и заяви, че БСП няма отношение към избора на министрите в служебния кабинет.

„Не даваме никакви поръчки на служебни министри“, посочи Нинова и заяви, че БСП иска да се знае истината и затова са поискали ревизия на дълга.