Държа на личен дебат очи в очи, и втори отделен на нашите екипи, които да защитят програмата. Това каза лидерът на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в 25-и МИР София град Корнелия Нинова във връзка с дебата между нея и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде „Фокус“.
„Продължавам да държа на личен дебат с г-н Борисов и не смятам, че това е повод да правим махленски свади. Това единствeно е повод да се отнесем към правенето на политика и към един лидерски дебат“, заяви Корнелия Нинова.

Тя обърна внимание, че това се прави в цял свят. По думите й напоследък кандидати и за президенти, и за премиери в света се изправят един срещу друг и представят не махленското си виждане за себе си, а визията си как ще развиват държавата, ако спечелят изборите.

„Предлагам това да се случи пред всички медии. Всички сте ни еднакво скъпи и не приемаме да бъде в една медия, избрана от един от нас. Трябва да има равни правила и условия за всички, включително и за медиите в България“, допълни лидерът на БСП. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!