"Бих казал, че само се спрягат различни имена за евентуалното място на Меглена Кунева. Лично аз нямам информация по темата". Това заяви в ефира на БНТ Найден Зеленогорски.
Това, че нямаме лидер е последователно решение, тъй като от самото начало решихме да тръгнем като екип и да работим като такъв. Няма вероятност скоро Реформаторският блок да стане една партия. За сега мисля, че разделени сме по-успешни. При нас има уравновесени хора и работим спокойно. Така общуваме повече и взимаме премислени решения", добави още той.

"Влизаме с летящ старт от едни избори в други. Петър Москов ще ръководи кампанията за предстоящите избори. На 28 януари ще вземем важни решения за нашата политическа концепция. Ще работим за българско дясноцентриско управление", категоричен е той. "Искаме да влезем със сериозна група в парламента, към това се стремим. За съжаление обаче за трети път в десницата започна фрагментиране, забравихме за десницата, чудя се как може постоянно да се спъваме в един и същи камък", чуди се Зеленогорски.

Найден Зеленогорски изрази своите съмнения за това дали партията на Христо Иванов ще бъде дясна. "Реформаторите положихме максимални усилия в този парламент да привлечем към нас групата на Патриотите. Надявам се, че можем пак да приложим този вариант, за да не допускаме лявото в управлението", смята Найден Зеленогорски. Относно Румен Радев, той изрази притеснение относно неговата позиция за Крим, която нито един европейски лидер не одобрява.