Само фактът, че ще има предсрочни парламентарни избори, говори, че управляващите не са се справили с работата си. От днес започва голямото наддаване, ще има наддаване на илюзии, на химери. Ние, като отговорна партия, няма да се занимаваме с помия. Искаме промяна и тя ще се състои. Ние ще я осигурим на българския народ. Това каза в Пловдив лидерът на БСП в областта Георги Гергов. Отдавна чакам този момент, който знаех, че неминуемо ще дойде, допълни още червеният водач.
Лидерът на Пловдив-град Красимир Трифонов даде гаранция пред публиката, че познава всички хора в листата и гарантира това, че те ще променят Града под тепетата към по-добро.
 


Двамата председатели – на град и област, представиха листите за предсрочните парламентарни избори. Водач в Пловдив-град е политологът проф. Иво Христов, а в областта – икономистът и бивш депутат Георги Търновалийски.



Мнозина ме попитаха защо влязох в политиката в този момент. Ще ви отговоря: защото България се тресе от няколко кризи – в икономиката, в социалната сфера. Трябва да върнем всичко изгубено на хората и националното им самочувствие, каза доц. Иво Христов.

Георги Търновалийски призова за политическа мъдрост и заяви: „Ние вече проявихме политическа мъдрост, като издигнахме за президент личност като ген. Румен Радев. С този избор България показа, че иска промяна. Ние я постигнахме и сега ще я продължим на тези парламентарни избори. Победа с бюлетина номер 10”, завърши Георги Търновалийски. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ