Теодора Халачева и Нина Миткова са две от красивите и нови лица на 44-то Народно събрание. Прага на Народното събрание тази седмица за пръв път прекрачиха бившият модел, а вече депутат от БСП Теодора Халачева, бизнес дамата Нина Миткова от „Воля”.
Теодора Халачева е бивш модел и част от групата на БСП. Червената красавица и бъдещо острие на партията смята, че най-важното за един депутат е да излъчва респект. "Не съм печелила в конкурса "Мис Пловдив". Това са спекулации. Участвах на него, да, но за забавление с приятели", заяви хубавицата.
 

"Корнелия Нинова е една страхотна жена, която обърна живота ми. Хората ме питат дали отивам на училище в парламента, но аз отговарям, че това не е така. Какво по-хубаво от един млад човек, който защитава интересите на останалите млади хора в страната", запита тя.
 

Нина Миткова пък е чаровното изкушение от партия "Воля". Тя е майка на две деца, собственик на фирма за детски стоки. "Това да си политик не трябва да бъде самоцел. Всички ние се стремим към красота, няма нищо лошо един човек да е красив", заяви Миткова.
 

"Искам да се насоча към бъдещето на България. Марешки беше убеден, че ще бъда избрана. Той от доста време за себе си поне го казваше, че вече в живота си е постигнал толкова много, че е готов да дава и го казва и на мен. Хора като нас трябва да поемат отговорността", каза още тя.